Falun idag

Idag har man vart i Falun hela dagen, men Min älskling, Amanda och Josefin :) köpte en mascara, en navelpiercing och ett iphone skydd, + lite annat gott till festen på fredag :D

Helgen

En helg utan älsk.... han har vart och hjälpt typ någon släkting att flytta, men har haft fullt upp ändå ^^ fia som här fredag till lördan, sen var vi typ hela lördan och igår på kvällen hade jag mys med familjen och kollade på melodifestivalen :3 sen idag har mormor vart här så vi har haft en spel dag och så träffade jag emil A ett tag :))

wsdfgthyju

har åkt en mil idag med skidor.... jäkligt jobbigt.... speciellt att man fick lov att vänta på amanda och tip hela tiden ^^ men aa, tog några timmar, efter det skulle jag gå och brställa piercing tid men fom har tydligen stängt till den 7/3 tror jag att det var, men då ska jag praktesera i tre veckor på ett dagis -.- så det blir typ i slutet av nästa månad ist DD:

fu

Skönt att vara ledig idag! men... gick och la mig typ halv sex igår kväll och vaknade typ halv tolv.... sen somnade jag vid ett och vaknade ca en halv timme senare av att min bror väckte mig genom att knacka på mitt fönster och ville in.... han väckte mig tre gånger den natten, han sprang fram och tillbaka från mamma och pappa..... sen vid halv tre när jag låg vaken så knackade det igen men då dissade jag det men då vare min älskling som inte heller kunna sova som kom men de visste ju inte jag :p fuu..... så sen somnade man om vid sex oxh sov till halv åtta :p de är min långa natt!

älska!

Älska or die? o.o <3


<3

Blir att pierca tungan i början av nästa månad :D tillsammans med thord :))

Random pix 2012

Eftersom jag inte har srivit så mycke här i år tänkte jag dela med mig av några bilder jag knäppt i år ^^ gar vart ett grymt start på året!
Thord, Bezzy, emil & jag v
jag och Felicia :) en jag var barnvakt åt
jag och mitt ex thord <3
'
jag och älsk :D <3 v
älsk när jag och han var på ålandsbåt förra månaden!
GisenBabe
haha älskar denna bild x) ser ut som thord runkar :d

tralalalala

Igår var det jätte nära att jag åkte till Stockholm för att se rammstein live, Jacops, min kompis, pappa hade blivit sjuk så dom hade en biljet över, men jag gav Tomas chansen ist, han älskar ju dom och jag tycker bara om vissa låtar ^^ så har vart utan min mupp ända sen igår när dom åkte runt alv tolv :(( han kom hem fem i morse och ligger nu och sover -.- tråk ... så ska kanske ut med någon och hitta på nått tills han vaknar ^^ själv igår hade jag planerat att vara med jeppe och danne men somnade när jag kollade på en film vid sju och sov till tio idag ^^ nu har jag gjort ett helt meninglöst inlägg .... men jag har tråk ^^

trött

jippi blev ju iaf ca 2 timmar sömn....de svider i ögonen och jag känner mig som en zombie typ.... usch

L.O.V.E

KÄRLEK OwO


kul....

kul det är att inte kunna sova.... klockan är nu snart två och jag ska upp kvart i fem....kul -.- kommer vara helt död...

är med och tävlar

Jag är med och tävlar om en Intuition rakhyvel! Var med och tävla ni också. Gå in på http://tamarasandelin.blogg.se



borta glömd blogg

Hejhop bort glömda blogg!.... som ni märkt är jag inte alls lika aktiv här som förut och det är pga att den känns ganska så meninglöst och blev ganska tråkig att skriva på och även för att jag knappt sitter vid datorn längre, har typ ingen tid  ^^ men aa... ni får ha det så bra!

RSS 2.0